Tarayıcınız desteklenmiyor. Edge, Chrome, Safari yada Firefox kullanın.

₺300 ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz teslimat Hemen Keşfet

Neden Dr. Brown's Çocuk Doktorları Tarafından Önerilen 1 Numaralı Biberondur?

Konuya giriş yapmadan önce sizlere kısa bir hikaye anlatmak istiyoruz ve bu hikaye şöyle başlıyor: İki yorgun ebeveyn ve yeni doğmuş bebekleri, doktorun ofisinde oturuyor ve ebeveynler bebeklerinde var olan bir dizi semptomu anlatıyor. Kesintisiz ağlama, bol gaz, tükürme ve geğirme. Bununla ilgili olarak hangi yolu denerlerse denesinler işe yaramayan ve bu yüzden de bir çözüm bulamayan ebeveynlerin yardıma ihtiyaçları var. Bu nedenle başvurdukları doktor, ülke genelindeki diğer bebekler için de tüm doktorların yaptığını yapıyor: Dr. Brown's biberonlarını tavsiye etmek.

Ebeveynleri, çocuk doktorlarını ve Dr. Brown's’ı çözüm aramaya iten şey aynıdır: Küçük bebeklerimize yardım etmek. Rahat beslenmekten sağlıklı uyumaya kadar hepimizin amacı aynı. Bu sayede, Dr. Brown's Amerika Birleşik Devletleri'ndeki çocuk doktorları tarafından en çok tavsiye edilen biberondur.

Ve bu mucizeyi bir araya getiren her şey küçük bir "pipet" etrafında toplanıyor.

Anti-Kolik Dahili Havalandırma Sistemi

Bu küçük pipet aslında koliği, tükürmeyi, geğirmeyi ve gazı azalttığı klinik olarak kanıtlanmış güçlü bir dahili havalandırma sisteminin deposudur. Dahili havalandırma sistemi, ister süt ister formül olsun, biberondaki sıvı içeriklerden havayı yönlendirerek, negatif basıncı ve hava kabarcıklarını ortadan kaldırarak çalışır. Sütte hava olmaması bebeğin karnında da hava olmaması ve böylelikle daha az beslenme sorunu anlamına gelir.

Bu sistem o kadar iyi çalışıyor ki, Birleşik Krallık'ta kolikli bebekler üzerinde yapılan bir çalışmada, anneler semptomları hafifletmek için ilk olarak Dr. Brown's biberonları seçti. Ve bu seçim sonucunda:

  • Brown's kullanan geçen annelerin %75'i bebeğinin kolik semptomlarında bir iyileşme gördü.
  • Üçte birinden fazlası, daha ilk beslemede bir gelişme fark ettiklerini söyledi.
  • Yarısından fazlası, üçüncü veya ikinci beslemede bir iyileşme gördü. (Bu Dr.Brown’s markasının, incelenen diğer biberonlardan çok daha hızlı bir sonuç verdiğinin kanıtıdır.)

Uzmanlar artık Dr.Brown’s konusunda hemfikir. Birleşik Krallık'ta sağlık uzmanlarıyla yapılan bir başka ankette, Dr. Brown's anti kolik biberon, kolik semptomlarının giderilmesinde bir numaralı tercihtir. Ama hepsi bu değil. Dahili havalandırma sistemi sadece kolik ve beslenme sorunlarının semptomlarını azaltmakla kalmaz; çok daha fazlası ile size ve bebeğinize yardımcı olur.

1-Besinleri Korur

Dr.Brown’s biberonlarının İç havalandırma sistemi anne sütü ve mamadaki hava kabarcıklarını ortadan kaldırdığı için havanın içerik üzerindeki etkisini azaltır. Oksijen, sütün içindeki vitamin ve besinlere zarar vererek sütün besin değerini kaybetmesine neden olabilir. Süt ile ne kadar fazla hava karışırsa, vitaminler o kadar hızlı bozulur.

Dr. Brown's havalandırma sistemi havayı sütten uzaklaştırdığı için, Dr.Brown’s biberonları ile C, A ve E vitaminleri gibi besinler daha iyi korunur bu nedenle her beslenmede bebeğinize daha çok vitamin gider. Her damla anne sütü veya formül mama çok önemlidir ve Dr. Brown's biberonlarında her damlaya önem verilir.

2-Emzirmeye Benzer Bir Beslenme Deneyimi Sunar

Daha önce Dr. Brown's biberonlarının negatif basıncı nasıl ortadan kaldırdığından biraz bahsetmiştik. Bu negatif basıncın ortadan kalkmasıyla beraber, biberonu çevirdiğinizde sıvı, meme ucundan yavaş ama düzenli bir şekilde akabilir; emen bir bebeğin emme hareketi de eklendiğinde akış açılır. Aslında bu kısaca, bebeğin süt almak için kendini zorlaması gerektiğini ancak beslenme sorunlarına veya kulak enfeksiyonlarına neden olacak kadar büyük bir zorlama olmadığı anlamına gelir ve yine emzirmeye benzer. Bebekler zaten emzirirken beslenmeye aşina olduklarından, arada bir Dr. Brown’s biberon kullanmak ikisi arasındaki deneyimi pek değiştirmeyecektir. Bu nedenle, biberonla besleme ve emzirme arasında geçiş yapmak çocuk oyuncağı olmalıdır :)

Biberonlarımızda emzirmeyi korumaya yardımcı olan bir şey daha var: Silikon meme uçlarımız. Silikon meme uçlarının benzersiz üretim süreci, aynı seviyedeki meme uçları arasındaki meme akış hızını aynı tutar. Aslında, büyük şişe markalarının emzik akış seviyeleri üzerinde yapılan bir çalışmada, Dr. Brown's aynı seviyedeki emzikler arasında en tutarlı akış ile ortaya çıkmıştır. Bu, satın aldığınız her Seviye 1 Emzik'in aynı akış hızına sahip olduğu anlamına gelir ve bu, sunduğumuz her meme ucu seviyesi için geçerlidir. Böylece anne kendi akış hızına en çok benzeyen meme ucunu bulduğunda, satın aldığı her meme ucunun aynı olacağını bilir.

3-Happy Sleeping™ ile yardımcı olur

Gazlı midesi olan bir bebek, şekerlemelere ve yatma zamanına kolayca yerleşmeyecektir. Beslenme zamanı genellikle mide rahatsızlığının tetikleyicisidir; Bebeğiniz beslenirken ne kadar fazla hava alırsa, o kadar fazla gaz ve reflü ortaya çıkması muhtemeldir. Kullandığınız biberon türü, biberonla besleme sırasında bebeğin karnına hava girmesine neden olabilir. Bu nedenle, havalandırmalı bir biberon kullanmak önemlidir ancak herhangi bir havalandırmalı biberon değil.

Dr. Brown's dahili havalandırma sistemi, tamamen havalandırılmış bir atmosfer sunar; bu, havanın elimine edildiği ve gaz ile geri akışın azaltıldığı anlamına gelir. Böylece bebeğiniz gaz sancısı ile uyanmadan kısa bir süre sonra, uykudan ve yatmadan önce biberon ile beslenebilir.

Ebeveynler ve Çocuk Doktorları Kabul Ediyor

ABD'deki çocuk doktorları tarafından resmi olarak en çok tavsiye edilen biberon olmaktan onur duyuyoruz, ancak her yerde anneler ve babalar tarafından tavsiye edilmek bizim için daha da büyük bir mesele. Sonuçta, her gün biberonlarımıza güvenen sizlersiniz. Son 20 küsur yılda desteğiniz olmasaydı, buralarda olamazdık. Ve işte sizler ile beraber elde ettiğimiz başarılar:

  • ABD'de 1 numaralı biberon (perakende birimleri)
  • 4 yıl üst üste BabyCenter Mom's Picks ödülü
  • What to Expect Mom Must-Have Award™’da en iyi biberon ve daha fazlası
  • Bebek Listeleri Ödülü'ne En Çok Kayıt Olanlarda
  • The Bump's Best Of Baby Ödülü
  • 14 yıl boyunca Fit Gebelik Ve Bebekler İçin En İyi Biberon Ödülü'nün sahibi

Mevcut olan ve yeni ürünleri geliştirirken ve yenilerken, bunu ebeveynler ve çocuk doktorları ile aynı hedefle yapmaya devam edeceğiz. Elbette ki bu küçüklerimizin büyümesine ve gelişmesine yardımcı olma hedefinin ta kendisidir. Bizi bugün olduğumuz biberon markası yaptığınız için teşekkür ederiz!

Yorum yap

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

Sepet

Alışveriş için, daha fazla ürün mevcut değil.

Sepetiniz boş.