Tarayıcınız desteklenmiyor. Edge, Chrome, Safari yada Firefox kullanın.

₺300 ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz teslimat Hemen Keşfet

Anneler Günü'ne Özel Tüm Ürünlerde Sepette Net %25 İndirim!  Hemen Keşfet

Doğru Emziği Seçin: Dr.Brown’s Emzikleri

Ebeveynler olarak, bizler için en değerli şey olan çocuklarımızı rahatlatmanın ve sakinleştirmenin yollarını sürekli arıyoruz. Bu sebeple de bebeklerin sağlıklı ve mutlu kalmasına yardımcı olmak Dr. Brown’s markasının buradaki ana amacıdır. Bu yüzden her zaman yeni ve yenilikçi ürünler sunmak için çabalıyoruz.

Emzik serimiz de yer alan Dr. Brown’s HappyPaci ve Advantage emzikleri, hem sizin hem de bebeğinizin huzur ve belki biraz da sessizlik isteğinin karşılık bulmasına yardımcı olma misyonumuzu sürdürüyor. Dilerseniz gelin, bebeğinizi HappyPaci ve Advantage emzikleri ile sakinleştirmenin kolaylıklarını ve yöntemlerini öğrenelim.

HappyPaci: Dr. Brown’s Biberonlarını Kullanırken Kolay Bir Geçiş Yapmanıza Nasıl Yardımcı Olur?

  • 0 ila 6 ay arası kullanıma en uygun emziktir:

HappyPaci özel olarak yeni doğanlar ve altı aylık bebekler için tasarlanmıştır.

 

  • Tanıdık ve bilindik bir emzik şekline sahiptir:

Bebeğinizin emziği kolay bir şekilde kabul edebilmesi için Dr. Brown’s dar biberon emziği ile aynı şekle sahiptir.

 

  • %100 silikondan üretilmiştir:

Yüksek kaliteli silikondan yapılan HappyPaci sadece dayanıklı olmakla kalmayıp aynı zamanda bebeğinizin hassas cilt yapısına ve diş etlerine yumuşak ve nazik bir dokunuş ile temas eder.

 

  • Tek parçadan oluşmaktadır:

Ebeveynler için bir emziğin sahip olduğu en önemli şey temizliğinin kolay olmasıdır. Dr.Brown’s HappyPaci emziklerinin tasarımı tek parçadan oluşan sade bir tasarımdır ve bu da ebeveynlere temizlik anlamında çok büyük bir kolaylık sunar. Sade ve ergonomik yapısı da yine ebeveynlerin bu emziklerde beğendiği bir özelliktir. Ayrıca, hafif ve yumuşak yapısı bebeğin kullanımı için konforlu bir ortam yaratmış olur.

 

  • Emzik kalkanı oldukça konforlu bir yapıdadır:

Emziğin kelebek şeklindeki kalkanı, bebeğinizin yüzünden uzakta durur ve bu da bebeğinizi hiçbir şekilde rahatsız etmeyeceği anlamına gelir. Bu da bebeğiniz için maksimum konforu sağlayarak aynı zamanda sevimli yanakları ve burnunun açıkta kalacağı bol bir alan sunar :).

 

  • Temizliği Kolaydır:

HappyPaci emziklerinin temizliği çok kolaydır. Bulaşık makinesinin üst rafında veya sterilizatörde temizlenmeye uygundur. Bu da yoğun bir hayat temposuna sahip ebeveynler için pratiklik sağlar. (HappyPaci emzikler BPA içermez.)

 

  • Kişiselleştirilmiş bir tarza sahiptir:

Seçebileceğiniz birçok renk seçeneği bulunan HappyPaci emzikler işlevselliği tarzla birleştirir.

Eğer bebeğiniz bu erken çocukluk dönemlerinden çıkmakta ancak sakinleşmek için hala emzik istiyorsa, bu durumda da Advantage Emzikler sizler için harika bir seçenek olacaktır. Çünkü Advantage emzikler bebeğinizin gelişmekte olan oral sağlığı ve konfor ihtiyaçlarını desteklemek için uyarlanmış sorunsuz bir geçiş sunmaktadır.

Advantage Emzik: Neden Bebeğinizle Birlikte Boyutu Değişir ve Nasıl Her Yaşa Uygun Bir Modeli Bulunur?

  • Bebekle birlikte boyutları da büyümektedir:

İki aşaması (0-6 ay ve 6-18 ay) bulunan Advantage emzik, bebeğinizle birlikte büyümektedir. Bebeğinizin gelişim sürecindeki tüm ihtiyaçlarını karşılayan bu emzik bebeğinizin sakinleşmesinde büyük bir etkiye sahiptir.

 

  • Emziğin meme ucu istediğiniz yöne dönebilir:

Emziğin tamamen simetrik olan tasarımı, meme ucunun baş aşağı veya yukarı gelecek şekilde yerleştirilmesine olanak tanır. Yani advantage emzikleri hangi yöne çevirirseniz çevirin, bebeğiniz için doğru bir şekilde yerleştirilmiş olacaktır. Bu da sizin yorulmadan hızlı bir şekilde gündelik hayatınıza devam etmenizi sağlar.

 

  • Tatmin edici bir şekle sahiptir:

%100 silikondan üretilmiş olan emziğin meme ucu yuvarlak şekliyle bebeğinizin doğal emme reflekslerini tatmin eder ve yine bebeğinizin huzursuz anlarında oldukça rahatlatıcı bir konfor sağlar.

 

  • Emzik kalkanı bebeğinizin yüzüne nefes aldıran bir yapıya sahiptir:

Advantage emzikler, bebeğinizin cildinin nefes almasına olanak tanıyan benzersiz bir kalkan tasarımına sahiptir. Bu tasarım bebeğinizde meydana gelebilecek olan tahrişi veya olası rahatsızlıkları minimuma indirir.

 

  • Kolay bir temizlik imkanı sunar:

Tıpkı HappyPacilerde olduğu gibi Advantage emzkler de bulaşık makinesinin üst rafında veya sterilizatörde temizlenmeye uygundur. Bu da yoğun bir hayat temposuna sahip ebeveynler için pratiklik sağlar.

 

  • Güvenli bir tarz yaratmanıza olanak tanır:

Sevimli renk ve desen seçenekleri arasından bebeğinizin benzersiz kişiliğine en uygun emziği muhakkak bulabilirsiniz. Ve tüm Dr. Brown’s ürünleri gibi, Advantage emzikler de BPA içermediğinden gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

Bebeğiniz için ona en uygun ve onun için en doğru emziği seçerken, Dr. Brown’s sizlere çok büyük bir kolaylık sağlar. Rahatlık, güvenlik ve kullanım kolaylığının öneminin farkında olan ve bunu tasarımlarına da yansıtan Dr.Brown’s bebeğiniz için emzik seçiminde doğru adresiniz olacak. HappyPaci veya Advantage emziklerden hangisini seçerseniz seçin, ikisi de beslenme aralarında bebeğinizi sakinleştirmenin en harika yollarından biri olacak ve mışıl mışıl uyumalarına yardımcı olacaktır. Bebeğinizin benzersiz ihtiyaçlarına dayalı kişiselleştirilmiş emzik kullanımı hakkında öneri almak için ise pediatri uzmanınız ve diş hekiminizle görüşmeyi ihmal etmeyin.

Bu ve benzeri tüm yazılarımıza ulaşmak için bloglar sekmesine göz atabilir, Dr.Brown’s ta ihtiyaç duyacağınız tüm ürünler için web sitemizi ziyaret edebilir ve aklınıza takılan ve merak ettiğiniz tüm sorularınız için dilediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz. Size ve tatlı çekirdek ailenize sağlıklı günler dileriz! :)

Yorum yap

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

Sepet

Alışveriş için, daha fazla ürün mevcut değil.

Sepetiniz boş.